Gîtel Salle 1014 toplocatie in de Ardennen


Gîtel Salle 1014 toplocatie in de Belgische Ardennen

Wie zakelijk wil vergaderen in de Ardennen heeft best wat keus. In kastelen bijvoorbeeld, maar dat is erg duur. In een hotel bijvoorbeeld, maar dat is erg onpersoonlijk en koel. Daarom is in de loop der tijd een aantal kleinere mogelijkheden ontstaan die qua techniek niet onderdoen voor de grote, die toch zakelijk zijn maar wel veel persoonlijker en sfeervoller. En vaak ook goedkoper.

 

Gîtel Salle 1024 in het Ardennenplaatsje Bertogne (provincie Luxembourg) is zo'n toplocatie voor zakelijke gasten. Men kan er in alle rust, alle comfort en met goede ontspanningsmogelijkheden vergaderen.
 

 

Gîtel Salle 1024 is een landelijke meerpersoons-gîte, met een apart modern vergaderhuis. De classificatie is 4 aren, en dat is gelijk te stellen met de sterren uit de hotelwereld.

 

Faciliteiten en self-supporting
Gîtel Salle 1024 biedt uitstekende mogelijkheden om uw vergaderingen te organiseren: een goede en ruime vergaderzaal met alle
benodigde faciliteiten als wifi, een beamer, white-board en flipover.
 

Hier kan men in een ontspannen en relaxte sfeer vergaderen, brainstormen of andere complexe zaken aanpakken. Of het nu gaat om teambuilding, communicatie- of managementtraining, het kan allemaal in Gîtel Salle 1024, en ongestoord. Vandaar dat veel bedrijven u al voorgingen.


De vergaderruimte met airconditioning is uitgerust met een eigen keukentje met filterapparaat, koelkast en afwasmachine zodat men tijdens vergaderingen
self-supprting is en men niet op minder gewenste momenten zal worden gestoord.

 

Ontspannen na vergaderen
Tijdens pauzes zijn er vanuit het huis goede mogelijkheden voor een korte of langere wandeling.

 

Het verblijfgedeelte, in Gîtel Salle 1024 zelf dus, heeft 10 riante en comfortabele kamers voor totaal 20 personen. Ook hier is wifi. Er is een prachtig verwarmd binnenzwembad, een sauna, een tuin met zonneterras en een overdekt en verwarmd barbecueterras.

Last but not least: een exclusief ingerichte lounge met airconditioning voor de warme dagen en een open haard voor de koudere, van waaruit men ook het binnenzwembad en de sauna kan bereiken.


Inrichting Gîtel Salle 1024
Het interieur, de duurzame materialen en de fraaie afwerking van Gîtel Salle 1024 geven het geheel een luxe en chique uitstraling en staat garant voor succesvolle bijeenkomsten.  

Gîtel Salle 1024:

 

   is goed gelegen en heeft een goede bereikbaarheid;

   is een veilig gebouw met een veilige ligging;

   ruime en veilige parkeermogelijkheden;

   in de vergaderruimte zijn alle faciliteiten aanwezig;

   de vergaderruimte heeft ruim en voldoende daglicht;

   vergaderruimte met wifi, airconditioning en vloerverwarming;

   vast aanspreekpunt waardoor tijdig op uw wensen kan worden geanticipeerd;

   catering op maat met in de vergaderingsruimte espresso-automaat en koelkast;

   voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften en wordt jaarlijks geïnspecteerd;

   afspraken geheel naar uw wensen;

   uitstekende referenties

 

Waar moet een vergaderruimte aan voldoen?
Volgens Gîtel Salle 1024 moet een goede vergaderruimte u in staat stellen effectief te kunnen vergaderen om in alle rust geconcentreerd te kunnen werken met luxe faciliteiten en goede ontspanningsmogelijkheden. 

 

Chris Kruijssen 
16 oktober 2015